Mindfulness og Meditation

Hvad Mindfulness og Meditation kan gøre for dig

Meditation og mindfulness er en diciplin der er mange tusinde år gammel og er tidligere kun blevet brugt i klostre i den østlige kultur. Men da Kina invaderede Tibet, blev munke spredt over hele verden og de medbragte et kæmpe skatkammer af de Tibetanske måder at meditere på. Langsomt begyndte større dele af verden at acceptere Mindfulness som et værktøj til større indre ro og siden 1990 er det gået stærkt. I dag er Mindfulness næsten så udbredt som var det en almindelig hobby.

Hvad kan Mindfulness gøre for dig?

Mindfulness er en mere vågen måde at leve på. Det er en anden måde at være i verden på. En måde hvor man er mere opmærksom og til stede.

Er der nogle fordele ved Mindfulness?

Mange mennesker fortæller, at de bliver bedre til at håndtere stress. Jeg er tilbøjelig til at tro, at dette er sandt, fordi tankeaktivitet mere eller mindre er et niveau af indre stress. En masse tanker modsvarer ofte en masse stress eller måske omvendt. Mindfulness er at opdage dit forhold til tanker og dermed til stress.[/ezcol_1half][ezcol_1half_end]

Hvis du fortaber dig ud i dine tanker – hvilket de fleste mennesker gør, så er det tankerne der løber af med dig og ikke dig der konstruktivt udnytter tænkeevnen.

Mindfulness and Meditation

Et sind fri for tanker er ofte blevet sammenlignet med en skyfri himmel.

Lær Mindfulness og lær at være mere nærværende: Lær at være Mindful